Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Sevilla - 2012
Sevilla - 2012.

Ifølge legenden blev Sevilla grundlagt af Herkules og den oprindelse er forbundet med den tartessianske civilisation. Den blev kaldt Hispalis under romerne og Isbiliya under maurerne. Dens historiske højdepunkt var efter opdagelsen af Amerika.

barco navegando por el rio Guadalquivir Sevilla España Sevilla ligger på breden af Guadalquivir. Floden kan følges fra Sevilla hele vejen til sit udløb ved Sanlúcar de Barrameda ved Atlanterhavets kyst. Sevillas havn spillede en vigtig rolle i fortidens handel mellem Spanien og Amerika, og den er i dag stadig en af de mest aktive flodhavne på den Iberiske Halvø.

Imagen de la giralda de Sevilla España Sevilla er et af de største historiske centre i Europa – den har minareten La Giralda, katedralen (en af de største i kristendommen) og Alcázar Paladset. En del af dens kulturelle skat indeholder Casa de Pilatos, Rådhuset, det Amerikanske Arkiv (hvor de historiske optegnelser over Amerika findes) og Fine Arts Museum (det næststørste billedgalleri i Spanien) plus klostre, sognekirker og paladser.

Det har været vært for to internationale udstillinger (1929 og 1992) og er den administrative hovedstad i Andalusien.

Sevilla er universelt kendt for at være en fornøjelig by med alle dens vigtige monumenter og fascinerende historie. Mens Vista de Sevilla desde el puente de Isabel IIsevillianerne er kendt for deres humor og gnist er byen selv slående med sin vitalitet. Det er den største by i Sydspanien og Carmen, Don Juan og Figaros by.
Sevillianerne er dygtige skuespillere og laver en ekstraordinær forestilling ved deres årlige Fería de Abril, en ugelang fest med mad, drikke og dans, og som finder sted dag og nat i mere end tusind telte. Men frem for alt giver den mænd mulighed for at gå parade med deres fine heste og kvinder for at danse i farvestrålende sigøjnerkjoler.

Imagen de la virgen de la Macarena Sevilla EspañaUmiddelbart før det er det påske, Semana Santa, en religiøs festival, hvor hætteklædte skriftebørn marcherer i lange optog efterfulgt af store barokflydere med figurer og billeder af Jomfru Maria og omgivet af glade folkemængder. Begge forårsbegivenheder er værd at opleve.

Sevilla indeholder en monumental rigdom, der ikke overgås af nogen. Den bedste måde at lære byen at kende på er at slentre igennem den. Santa Cruz, en del af den jødiske arv, består af snævre gader, lyden af vand, haver hvor smedet stål efterligner blomsternes naturlige skønhed og stilhed. Triana er fødestedet for flaminco, Barrio de Santa Cruz Seville Spaintyrefægtningstraditioner, unikke haver og gader, der bevarer stemningen fra de gamle forstæder. Dens refleksion i floden kan beundres fra Betis gade. Triana er hjemstedet for de fleste keramikkunstnere. San Lorenzo er myndig og tavs. Pragten fra Macarena distriktet er monopoliseret af dens universelle jomfru. María Luisa parken og Sierpes gaden er verdensberømte. De indeholder Plaza de España og Plaza de América, som blev bygget til den Latinamerikanske udstilling i 1929.

Triana-distriktet, tværs over floden, er et godt område for natteliv. Dets Calle Betis, langs vandbredden, har et populært udvalg af trendy barer, pubber, clubs, Discoteca de calle Betis Triana Sevilla Españacaféer og restauranter. Rundt omkring byen er der adskillelige diskoteker og barer med musik som for eksempel moderne spansk pop, hip-hop, R&B, salsa, merengue, samba, funk, house m.m. Mange af disse kan også findes omkring indre by i områder som Plaza Alfalfa og Alameda Hercules. Om sommeren flytter aktiviteterne ud til de store klubber langs floden tæt på Puente Alamillo.


til toppen


Næste  

Forbehold: Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne på dette websted så præcise som mulige, men de leveres, som de er, og vi afstår derfor fra ethvert ansvar for tab, skade eller ulempe, der måtte næres, som følge af disse oplysninger.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Lær Spansk i Spanien
    Lær Spansk i Spanien  


Kort over Sevilla
 se forstørrelse  

 

Introduktion | Sevillas Historie | Nyttige Oplysninger | Kort over Sevilla | Vejret | Sådan kommer du rundt | Sevillas Monumenter | Sevillas Museer

Natteliv i Sevilla | Sevilla Provinsen | Restauranter | Tienda MTB