Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Området omkring Sevilla har mange steder, der er værd at besøge.

Retratos de ciudadanos romanos de Italica

Itálicas romerske ruiner
Itálicas ruiner findes i Santiponce, en lille by kun 15 kilometer fra Sevillas centrum. Ruinerne, som stadig kan ses i dag, strækker sig over en lille bakke, der dominerer Guadalquivir Flodens sletter, godt 7 kilometer fra Sevilla. Det blev grundlagt i 206 f.kr. af den romerske general Escipion til soldater, der blev sårede under slagene i nærheden af byen Ilipa Magna – i dag Alcalá del Río- under den Anden Puniske Krig. Det er den ældste romerske bosættelse på den Iberiske Halvø.

Sevillas "Sierra Sur"
Den er berømt for sine udendørsaktiviteter, så som drageflyvning i Montellano, klatring i Moron og Algamitas (Sevillas højeste punkt), vandring, cykling eller ridning i Via Verde i Coripe, som er en gammel togbane, der går igennem 26 tunneller i et usædvanligt smukt område.

Carmona
Beliggende ved sletten for floden Corbones er Carmona en by, der skiller sig ud på grund af dens størrelse og de spor, der er efterladt af forskellige kulturer, der har befolket den igennem dens omfattende historie. Dens kirker, paladser og bymure er en del af den brede kunstneriske arv, som den huser i sit historiske kvarter og domineres af det imponerende billede af dets arabiske fort, Alcazar del Rey Don Pedro. Dets beliggenhed, et par kilometer fra Sevilla, giver dig mulighed for at nyde den enorme monumentale og kunstneriske arv. Carmona giver dig også mulighed for at opleve gastronomi, hvor de mest saftige opskrifter fra Sevilla og andre andalusiske traditioner er repræsenteret.

Alcala de Guadaira
Byen Alcala de Guadaira er tættere på Sevillas centrum og har et slot med 11 tårne, otte Dolomitter og smukke pinjetræer fra Oromana. 

Sanlucar de Barrameda, Doñana
Tag på en flodtur til Sanlucar de Barremeda, Doñana og Sevilla på Comarca de Guadalquivir. På turen lægger båden til ved to forskellige dele af Doñana. Ved første stop er der vandrestier gennem nationalparkens smukke landskab. Sanlucar de Barrameda er ligeledes berømt for sine udsøgte fisk og skaldyr. Specialiteten her er den særprægede manzanilla vin, som erhverver sin tørre, lettere saltede smag fra havmiljøet og den fugtige poniente vind.

Puebla del rio
Europas største koloni af hvide svaner kan findes i la Puebla de Rio. Reservatet, la Cañada de los párajos, er hjemstedet for et uendeligt antal vandfugle.

Sierra Norte of Seville
Sierra Norte Naturpark er beliggende i den nordlige del af Sevilla området i et semi-bjergområde. Det har en vigtig dyrebestand, der ledes af pattedyr som de vilde katte, odder, vildsvin, hjorte og dådyr, kaniner og harer. Fuglelivet i parken er ligeledes rigt med gribbe, agerhøner, sorte storke og ørne.
Plantebestanden i Sierraen er karakteriseret af omfattende græsland, der veksler mellem holm skove og kork eg. Mere skyggede områder har mange galde træer, kastanjer, sten fyrretræer og elmetræer. Endelig er der, langs flodens bifloder – særligt Huéznar og Viar floderne- er der skove med ask, pil og elletræer.

Sierra Norte er et ideelt feriemål for mennesker, der nyder naturen og stilheden, og som foretrækker det ægte Spanien frem for masseturismen på kysten.

 

til toppen

Næste  

Forbehold: Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne på dette websted så præcise som mulige, men de leveres, som de er, og vi afstår derfor fra ethvert ansvar for tab, skade eller ulempe, der måtte næres, som følge af disse oplysninger.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Lær Spansk i Spanien
    Lær Spansk i Spanien  


Kort over Sevilla
 se forstørrelse  

Introduktion | Sevillas Historie | Nyttige Oplysninger | Kort over Sevilla | Vejret | Sådan kommer du rundt | Sevillas Monumenter | Sevillas Museer

Natteliv i Sevilla | Sevilla Provinsen | Restauranter | Tienda MTB