Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Întreaga provincie a Sevilliei posedă locuri minunate demne de admiraţia vizitatorului.

Portrete de cetăţeni romani  din  Italica

Ruinele romane ale coloniei Italica
Străvechile ruine ale coloniei romane Italica au fost descoperite în apropiere de Santiponce, la 15 km de centrul oraşului Sevilla. Aceste minunate vestigii ale civilizaţiei romane se pot contempla în zilele noastre pe colinele situate pe malul rîului Guadalquivir, circa 7 km distanţă de centrul Sevilliei.Oraşul numit în prezent Sevilla a fost întemeiat în anul 206 î.c. de către generalul roman Escipion, iniţial ca adăpost pentru soldaţii răniţi în bătălia din Ilipa Magna -denumită în zilele noastre Alcala del Río. Este aşezămîntul roman cel mai străvechi din Peninsula Iberică.

"Sierra Sur" din Sevilla
Munţii ce poartă numele de "Sierra Sur" sunt destinaţia favorită pentru cei ce doresc să practice activităţi în aer liber precum: zborul cu parapanta de pe vîrful Montellano, escalarea piscurilor denumite Morón şi Algámitas (vîrful cel mai înalt din Sevilla), plimbarea în aer liber, ciclismul sau pentru cei mai îndrăzneţi, plimbarea călare pe locul unde în trecut a fost o linie de cale ferată, numit Vía Verde de Coripe, ce parcurge 26 de tuneluri înconjurate de un peisaj excepţional.

Carmona
Oraşul Carmona, situat pe valea rîului Corbones este renumit pentru vestigiile ce au aparţinut diferitelor culturi prezente de-a lungul istoriei. Patrimoniul cultural al acestui oraş include biserici, palate şi o mulţime de alte monumente de valoare istorică ce se pot vizita în partea antică a Carmonei. Iese în evidenţă imaginea grandioasei fortăreţe arabe numită Alcázar del Rey Don Pedro. Pe lîngă aceste bogăţii, în acest orăşel plin de istorie putem degusta reţete tradiţionale din zona Sevilliei, tipice andaluse.

Alcala de Guadaira
Oraşul Alcalá de Guadaira se află situat în apropierea centrului Sevilliei şi este cunoscut pentru castelul său cu 11 turnuri înconjurat de pini din Oromana.

Sanlucar de Barrameda, Doñana
O plimbare cu vaporaşul pe rîul Guadalquivir te duce pînă în Sanlucar de Barrameda, Doñana şi regiunile din jurul acestui rîu. Pe traiectul rîului se fac opriri pentru a se putea admira frumosul peisaj din zona Doñana: prima oprire în zona parcului naţional şi cel de-al doilea popas în zona Sanlucar de Barrameda, zonă renumită pentru peşte.O mîncare pescărească delicioasă, gătită de către localnici este însoţită întotdeauna de băutura specifică zonei (manzanilla) cu o aromă salină adusă de vînturile umede dinspre apus.

Puebla del río
În Puebla del Río putem admira una dintre cele mai mari colonii de lebede albe şi o magnifică rezervaţie de păsări de apă dulce denumită La Cañada.

Sierra Norte din Sevilla
Parcul natural din "Sierra Norte" din Sevilla este situat în partea de nord a oraşului, înr-o zonă semi-montană. În rezervaţie trăiesc numeroase animale precum rîsul, nutria, cerbul, iepurele sălbatic şi păsări între care : prepeliţe, lebede negre şi vulturi. În zona Huéznar şi Viar se găsesc plantaţii de frasin, salcia plîngătoare şi arinul.

Aşa numită "Sierra Norte" este una dintre destinaţiile turistice cele mai căutate de către iubitorii naturii, a liniştii, pentru acei ce preferă puritatea peisajului natural în schimbul aglomeraţiei estivale de pe coastă.

 

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40)..


 
Studiază limba spaniolă în Spania
    Învaţă limba spaniolă în Malaga  


harta Sevilla
 vezi mărit  

 

Introducere | Istoria oraşului Sevilla | Informaţii utile | Harta Sevilla | Meteo | Transportul in Sevilla | Monumente Sevilla | Muzee Sevilla

Viaţa de noapte în Sevilla | Provincia Sevilla | Restaurante