Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Sevilla is een geweldige stad om uit te gaan. Er is een ruim aanbod aan uitgaansgelegenheden die bovendien dicht bij elkaar liggen. U kunt op een avond vier of vijf verschillende bars aandoen zonder langer onderweg te zijn dan een krappe 10 minuten.

De inwoners van Sevilla zijn echte levensgenieters. "Een Sevillaan leeft op straat" hoor je vaak. Tot in de vroege ochtend zitten straten en bars dan ook boordevol uitgaanspubliek, waaronder zowel Sevillanen als toeristen.

Bares de tapas típicos de SevillaDe wijk Santa Cruz
De meeste uitgaansgelegenheden in deze monumentale wijk sluiten rond middernacht. Tot die tijd valt er echter genoeg te beleven. Hier bevinden zich de typische tapasbars waar u tapas kunt eten, kleine hoeveelheden van allerlei verschillende gerechten, en lokale wijnen kunt proeven. Het is een goed begin voor een avondje uit.

Bares del centro de SevillaHet stadscentrum
Vooral rondom de kerk van de Heilige Salvador en in de buurt van het Plaza Alfalfa zitten de uitgaansgelegenheden altijd tot de nok toe vol. Dat geldt ook voor de omliggende straten en pleinen die door veel jongeren worden beschouwd als het verlengde van hun favoriete kroeg. Er is een groot aanbod aan bars en discotheken en een levendig nachtleven.

Bares del parque de Maria Luisa Sevilla EspañaHet Parque Maria Luisa
In het Parque María Luisa kunt heerlijk genieten op een van de vele terrassen. De meeste terrassen bevinden zich bij het voormalige paviljoen van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929, in de buurt van het theater Lope de Vega. Er wordt in veel kroegen livemuziek gespeeld en het feest gaat meestal door tot in de kleine uurtjes.

Bares a lo largo del rio Guadalquivir de Sevilla EspañaLangs de rivier
Tijdens het hete zomerseizoen zijn de leukste uitgaansplekken te vinden in een van de vele openluchtbarretjes langs de oevers van de Guadalquivir.

Terug naar boven

Volgende  

Disclaimer: We proberen om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk te hebben, we accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of ongemak door iemand als gevolg van deze informatie.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spaans leren in Spanje
    Spaans leren Spanje  


Map van Sevilla
 vergroten  

 

 

Inleiding | Geschiedenis van Sevilla | Nuttige informatie | Kaart van Sevilla | Het weer in Sevilla | Openbaar vervoer | Monumenten in Sevilla

Musea in Sevilla | Nachtleven in Sevilla | De Provincie Sevilla | Restaurants | Tienda Bicicletas