Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Casa Robles
Keuken: Gevarieerd menu
Adres: Alvarez Quintero, 58 Sevilla 41001 tel: 34 95 421 3150

Op de menukaart van dit chique en exlusieve restaurant staan meer dan 100 gerechten en 40 desserts. U kunt hier ook het dessert bestellen wat prinses Elena van Spanje geserveerd kreeg tijdens haar huwelijksdiner. Deze eetgelegenheid staat hoog in aanzien, zowel bij toeristen als de lokale bevolking. U kunt hier genieten van gerechten als Andalusische vissoep, zeebaars met sinaasappel, gebakken heek met reepjes serranoham en van een verscheidenheid aan verse vis. Het aanbod aan desserts is zeer groot en bovendien zeer verleidelijk. 

La Isla
Keuken: Vis en schaaldieren
Adres: Calle Arfe, 25 Sevilla 41001 tel: 95 -421 -2631

Dit restaurant heeft twee grote eetzalen, ingericht in typisch Andalusische stijl (met dikke gipsen muren, tegels op de vloer, en diverse stierenvechters-accessoires als decoratie aan de wanden). Tot de specialiteiten behoren tarbot, mul, gazpachuelo (aardappel-vissoep) met heek, zwaardvis en zeepokken. De kwaliteit en service van dit restaurant zijn uitstekend. Nette kleding en van tevoren reserveren wordt aangeraden.

La Judería
Keuken: Traditionele Spaanse/Andalusische gerechten
Adres: Calle Cano y Cueto,13 Sevilla 41004 tel: 95 -441 -20 -52

La Judería is een modern Spaans restaurant. Toch zijn er ook traditionele gerechten te verkrijgen, zoals gebraden lamsvlees, stoofschotel met rijst en een groot aanbod aan verse vis. De atmosfeer is Spaans/Sevillaans.
Reserveren wordt aanbevolen.

Les Petxines
Keuken: Mediterraans
Adres: Verdaguer 16

De menukaart van dit restaurant is seizoensgebonden en verandert nog wel eens naar gelang de inspiratie van de koks en de beschikbaarheid van de producten. Wel altijd beschikbaar zijn de dagverse vis en zeevruchten (petxines in het Catalaans en tevens naam van dit restaurant).  Echte aanraders op de menukaart zijn de verschillende soorten vissoep, soms geserveerd met een garnituur van citroen. Ook de ravioli gevuld met garnalen en de ragout van vis en schaaldieren moet u een keer geprobeerd hebben. Een tip voor de culinaire liefhebber: met regelmaat vindt u hier de heerlijkste duivengerechten op de kaart, soms gevuld met foie gras.

Terug naar boven

Volgende  

Disclaimer: We proberen om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk te hebben, we accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of ongemak door iemand als gevolg van deze informatie.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spaans leren in Spanje
    Spaans leren Spanje  


Map van Sevilla
 vergroten  

 

 

Inleiding | Geschiedenis van Sevilla | Nuttige informatie | Kaart van Sevilla | Het weer in Sevilla | Openbaar vervoer | Monumenten in Sevilla

Musea in Sevilla | Nachtleven in Sevilla | De Provincie Sevilla | Restaurants | Tienda Bicicletas