Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Севиля


 


Севиля

Севиля е чудесно място за излизане и нощен живот поради големият брой заведения на една относително малка площ. Бихте могли да посетите четири-пет доста различни бара, без да ви се налага да вървите повече от 10 минути от единия до другия.

Жителите на Севиля умеят да се наслаждават на свободното си време за тях се говори, че „живеят на улицата” и през нощта и улиците, и баровете са препълнени от местни жители и от туристи.

Bares de tapas típicos de SevillaКвартал Санта Крус
Повечето заведения в тази част на града затварят около полунощ, но до този час можете да експериментирате голяма гама от разнообразни забавления. Тук ще откриете много типични барове, които предлагат вкусните и характерни „тапас” – мезета и вина от региона. Като за първо хапване за вечерта, това е най-препоръчително.

Bares del centro de SevillaВ Центъра
Специално в околностите на църквата дел Салвадор и зоната на Алфалфа се намират много посещавани заведения и по улиците също е пълно с големи групи младежи, разхождащи се там след като са посетили любимия си бар. Там също така ще откриете и много барове и дискотеки за истинския нощен живот.

Bares del parque de Maria Luisa Sevilla EspañaПарк Мария Луиса
Тук можете да се насладите на прекрасните летни тераси в стария павилион останал от Изложението през 1929г., близо до Театър Лопе де Вега. В много от заведенията се изпълнява танцувална музика и фиестата продължава до малките часове на разсъмване.

Bares a lo largo del rio Guadalquivir de Sevilla EspañaПо бреговете на реката
Поради жегата през лятото, най-приятните заведения са многобройните барове под открито небе, разположени от двете  страни на реката.

връщане нагоре

следваща страница  

Снемане на отговорност:  Направихме всичко възможно информацията в този сайт да бъде максимално точна, такава, каквато е и не можем да носим отговорност за никакви загуби, вреди или неудобства понесени от някого в резултат на тази информация

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Курсове по испански в Испания
    Курсове по испански в Испания  


Карта на Севиля
 вижте увеличено  

 

Въведение | История на Севиля | Полезна информация | Карти на Севиля | Времето в Севиля | Средства за транспорт

Забележителности на Севиля | Музеите на Севиля | Нощен живот на Севиля | Провинция Севиля | Ресторанти | Tienda Bicicletas