Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Севиля


 


Севиля

Casa Robles
Тип: Разнообразно  меню
Адрес: Алварес кинтеро  58, Севиля 41001  тел.: 34 95 421 3150

Повече от 100 ястия и 40 десерта ще намерите в изключителното меню на този елегантен ресторант в Севиля, между които и десерта, сервиран на сватбата на инфантата Елена, която се състоя в Севиля. Това място се радва на голям престиж сред местните и гостите на Севиля. Можете да опитате от характерни ястия като рибена супа по андалуски, костур с портокали, печена мерлуза с ивици от хамон серано и голямо разнообразие от прясна риба. Списъкът с десертите е доста дълъг и изкушаващ.

La Isla
Тип: Риба и морски специалитети
Адрес: Ул. Арфе 25, Севиля 41001, тел.: 95 421 26 31

Разполага с две големи зали в андалуски стил (дебели гипсови стени, каменни плочи по пода и предмети от борбите с бикове  за декорация). Между специалитетите са включени калкан,  сьомга, мерлуза с гаспачо, риба меч и други морски дарове. Ястията са подредени великолепно и обслужването е отлично. Специално за този ресторант в типичен стил е препоръчително да си направите предварителна резервация и да бъдете елегантно облечени.

La Judería
Тип: испанска, андалуска кухня
Адрес: Ул. Кано и Куето 13, Севиля41004, тел: 95 441 20 52

Ла Худериа е модерен испански ресторант, но също така предлага и ястия от традиционната кухня, като печено агнешко, гювеч с ориз и също и много видове прясна риба. Това е ресторант в севилски стил.
Препоръчително е да си направите предварителна резервация.

Les Petxines
Тип: Средиземноморска кухня
Адрес: Вердагер 16

Менюто му варира според сезоните, вдъхновението и наличностите на местните пазари, но винаги ще намерите великолепна прясна риба и морски дарове (petxines),  което дава и името на ресторанта.  Сред неговите специалитети  са различни видове рибена супа, някои с великолепно допълнение от лимон и равиоли, пълнени със скариди, рагу от риба и мариско,  изпитано вкусно.  И най-големите кулинари ще оценят вкуса на ястията от специфичната местна севилска кухня, които понякога са включени в менюто.

връщане нагоре

следваща страница  

Снемане на отговорност:  Направихме всичко възможно информацията в този сайт да бъде максимално точна, такава, каквато е и не можем да носим отговорност за никакви загуби, вреди или неудобства понесени от някого в резултат на тази информация

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Курсове по испански в Испания
    Курсове по испански в Испания  


Карта на Севиля
 вижте увеличено  

 

Въведение | История на Севиля | Полезна информация | Карти на Севиля | Времето в Севиля | Средства за транспорт

Забележителности на Севиля | Музеите на Севиля | Нощен живот на Севиля | Провинция Севиля | Ресторанти | Tienda Bicicletas