Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Sevilla tökéletes hely éjszakai élet szempontjából is, annak köszönhetően, hogy rengeteg szórakozóhelyet találunk egymáshoz viszonylag közel. Akár négy-öt teljesen különböző bárt is meglátogathatsz, anélkül, hogy 10 pernél többet kellene gyalogolnod.

A sevillai lakosok tudják, hogy töltsék el élvezetesen a szabadidejüket, azt mondják rájuk, ´az utcán élnek´, éjszaka az utcák és a bárok telis-tele vannak helyiekkel és turistákkal.

Bares de tapas típicos de SevillaSanta Cruz negyed
Ezen a környéken a bárok többsége éjfél körül bezár, de addig kipróbálhatsz többfajta szórakozást. Rengeteg tipikus spanyol bár van itt, amikben megkóstolhatod az ízletes tapas-t, és a helyi borkülönlegességeket. Ajánljuk azoknak, akik először indulnak neki a sevillai éjszakának.

Bares del centro de SevillaBelváros
Főleg a Salvador templom környékén és Alfalfa zónában találsz emberekkel zsúfolt szórakozóhelyeket, és fiatalok nagyobb csoportjait, amint az utcákat és a tereket kedvenc bárjuk részeként használják. Sok nagyszerű bárt és disco-t találsz itt, hatalmas nyüzsgéssel.

Bares del parque de Maria Luisa Sevilla EspañaMaria Luisa Park
Rengeteg hely van itt is nagy teraszokkal, a többségük az 1929-es Expo-ra épült régi pavilonban, a Lope de Vega Színház közelében. Rengeteg helyen olyan zenét játszanak, amire táncolni is lehet, a buli általában hajnalig tart.

Bares a lo largo del rio Guadalquivir de Sevilla EspañaA folyópart mentén
Nyáron a nagy meleg miatt sokkal népszerűbbek a nyitott bárok és szórakozóhelyek, amelyekből sokat találsz a folyó mindkét oldalán.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Felelősséget vállalunk az ezen a web oldalon szereplő információk valódiságáért, azonban nem felelünk semmilyen bekövetkezett kárért, vagy ezen információk más által jogtalan felhasználás végett.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spanyol kurzusok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Sevilla Térképek
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Sevilla története | Hasznos információk | Sevilla térképek | Sevilla időjárása | Közlekedés Sevillában | Sevilla műemékei

Sevilla múzeumai | Éjszakai élet Sevillában | Sevilla provincia | Éttermek | Tienda Bicicletas