Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Sevilla provinciában rengeteg olyan hely van, amit érdemes meglátogatni.

Retratos de ciudadanos romanos de Italica

Itálica római kori maradványai
Itálica romjai Santiponce-ben, egy Sevilla központjától 15 km-re levő kisvárosban találhatóak. A maradványok, amik ma is láthatók egy kis hegyen fekszenek, amely a Guadalquivir folyó síkságából emelkedik ki, mintegy 7 km-re Sevilla városától. Kr.e. 206-ban alapította Escipión római tábornok a háborúban megsérült katonák számára, akik a közeli Ilipa Magna (ma Alcala del Río) városánál harcoltak a második pun háború alatt. Ez a legrégebbi római kori település az egész Ibériai-félszigeten.

Sevilla ’déli hegyláncai’
A szabadtéri tevékenységekről híres a vidék, olyanokról mint sárkányrepülés Montellanoban, sziklamászás Morónban és Algámitasban (Sevilla legmagasabb pontja), túrázás, biciklizés, lovaglás a Vía Verde de Coripe mentén, ami egy régi vasútvonal 26 alagúttal egy félelmetes szépségű tájon át.

Carmona
A Corbones folyó síkságán elhelyezkedő Carmona, mérete és a történelme során ott lakó, különböző kultúrák által hátrahagyott nyomok miatt tűnik ki. Templomai, palotái és városfalai gazdag művészeti örökség részét képezik. Történelmi negyedének látképét az impozáns arab erőd, az Alcázar del Rey Don Pedro uralja. Sevillától csupán néhány km-re található. Gasztronómiájáról szintén híres, az andalúz és sevillai konyha legízletesebb remekeit próbálhatod itt ki.

Alcala de Guadaira
A város Sevillához közel van, és egy 11 tornyú várkastéllyal büszkélkedhet, a legszebb közülük a lenyűgöző ’hódolat’ tornya.

Sanlucar de Barrameda, Doñana
Tehetsz egy hajóutat a Guadalquivir folyón Sanlucar de Barrameda, Doñana és a folyó melletti tartományok felé. A hajó az út során kétszer áll meg a Doñana Nemzeti Park területén. Az első alkalommal a gyalogösvényeket fedezheted fel, amelyek a nemzeti park csodálatos tájain kanyarognak. Sanlucar de Barrameda híres halairól és tengeri herkentyűiről is. Ital tekintetében a helyi specialitás a manzanilla (fehér kamillabor), amely száraz, enyhén sós ízét a tenger közelségének, és a páradús nyugati szeleknek köszönheti.

Puebla del río
Puebla del Río közelében van a fehér hattyúk legnagyobb kolóniája. A Madarak Völgye rezervátum számos vízi madárfajnak ad otthont.

Sierra Norte de Sevilla
A Sevilla északi hegylánca tájvédelmi körzet a tartomány északi félig hegyes vidékén terül el. Számos állatnak ad otthont, elsősorban olyan emlősöknek, mint a vadmacska, vidra, vaddisznó, szarvas és dámszarvas, nyúl és vadnyúl. Szintén rengeteg madár él itt, keselyűk, foglyok, fekete gólyák és sasok. Végül, a Huéznar és a Viar mellékfolyói mentén kőrisek, fűzfák és égerfák élnek.

Ez ideális környék azok számára, akik szeretik a természetet és a nyugalmat, és akik Spanyolország igazi arcát is szeretnék megismerni, nem csak a külföldiekkel zsúfolt partokat.

 

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Felelősséget vállalunk az ezen a web oldalon szereplő információk valódiságáért, azonban nem felelünk semmilyen bekövetkezett kárért, vagy ezen információk más által jogtalan felhasználás végett.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spanyol kurzusok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Sevilla Térképek
 kép nagyítása  

Bevezetés | Sevilla története | Hasznos információk | Sevilla térképek | Sevilla időjárása | Közlekedés Sevillában | Sevilla műemékei

Sevilla múzeumai | Éjszakai élet Sevillában | Sevilla provincia | Éttermek | Tienda Bicicletas