Seville Travel Guide Guía turística de Sevilla Informaţii turistice Sevilla Informazioni Siviglia turismo Sevilla Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Przewodnik po Sewilli Туристический справочник Севильи Guide touristique de Séville Toeristische gids van Sevilla Toeristische gids van Sevilla Sevilla Rejseguide Turistický průvodce Sevillou Informação Sevilla turismo Туристически справочник на Севиля

Sevilla


 


Sevilla

Casa Robles
Típus: többféle menü
Cím: Alvarez Quintero, 58 Sevilla 41001 Tel: 34 95 421 3150

Több mint 100 féle ételt és 40 féle desszertet szolgálnak fel ebben az elegáns sevillai étteremben, még azt a süteményt is, ami Elena, a spanyol király lányának esküvőjén került asztalra, ugyanis Sevillában ünnepelt. A hely nagy presztízsnek örvend a helyiek és a vendégek körében egyaránt. Olyan ételeket kóstolhatsz itt meg, mint a halászlé andalúz módra, sügér naranccsal, sült tőkehal serrano sonka csíkokkal, és halételek nagy választékát. A desszertek listája is hosszú, és igencsak csábító.

La Isla
Típus: halételek és tenger gyümölcsei
Cím: Calle Arfe, 25, Sevilla 41001 Tel: 95-421-2631

Két nagy andalúz stílusú helyiségből áll (vastag mészfalak, csempe padlóborítás, torreádorok holmijai, amik a dekorációként szolgálnak). Specialitásaik között említhetjük a rombuszhalat, a márnát, a tőkehalat, a kardhalat és a tengeri kacsakagylót. Az ételeket csodálatosan tálalják, és a kiszolgálás kitűnő. Ebben a sevillai stílusú étteremben ajánlatos előre asztalt foglalni, és elegánsan megjelenni.

La Judería
Típus: spanyol, andalúz
Cím: Calle Cano y Cueto, 13, Sevilla 41004 Tel: 95-441-20-52

A La Judería egy modern spanyol étterem. Mégis a tradicionális konyha ételeit kínálja, például a sült bárányt vagy rakott rizst, a friss halak nagy választékán kívül. Sevillai stílusú.

Érdemes előre asztalt foglalni.

Les Petxines
Típus: mediterrán
Cím: Verdaguer 16

Menüje változik az évszakok, az ötletek, és a helyi piacokon elérhető hozzávalók fényében, de mindig kiváló, friss halételeket és tenger gyümölcseit (katalánul petxines) kóstolhatunk meg itt. Legjobb fogásaik között számos halászlé szerepel, némelyek citromos ízesítéssel, és garnélával töltött raviolival; és egy különlegesen finom, halakból és tenger gyümölcseiből álló ragu is. Az ízek szerelmesei megkóstolhatják a galambételeket, akár libamájjal töltve, ami más helyeken elég ritkán tűnik fel az étlapon.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Felelősséget vállalunk az ezen a web oldalon szereplő információk valódiságáért, azonban nem felelünk semmilyen bekövetkezett kárért, vagy ezen információk más által jogtalan felhasználás végett.

Sevillatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spanyol kurzusok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Sevilla Térképek
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Sevilla története | Hasznos információk | Sevilla térképek | Sevilla időjárása | Közlekedés Sevillában | Sevilla műemékei

Sevilla múzeumai | Éjszakai élet Sevillában | Sevilla provincia | Éttermek | Tienda Bicicletas